Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2015 09:57 - Как да се обличаме, ако сме с наднормено тегло
Автор: nadnoremnoteglo Категория: Други   
Прочетен: 45761 Коментари: 0 Гласове:
0



                                image

Не всеки човек се ражда бляскав, благословен с чиста застроена или по-здравa естествена физика. Но истината е, че нищо не може да те спре да търсиш най-добрия си стил, ако познаваш добре тялото си.

 

Не сте спечелили генетичната лотария, няма значение, с подходящо облекло и оформяне, можете да направите най-доброто от това, което имате.

 

Ако имате проблем с наднормено тегло, не се притеснявайте, последвайте тези лесни съвети и ще се почувствате по-добре в кожата си.

1 Една от най-големите грешки, която може да направи човек с наднормено тегло, е да носи дрехи с хоризонтално райе. Те са строго забранени, тъй като съсредоточават вниманието върху области, които ще искате да не привличат вниманието. Вместо това, да се носят вертикални райета, които отклоняват вниманието надол Това прави силуета ви удължен, като по този начин лицето изглежда тънко и слабо.

2 Не носете дрехи, които са ви малко. Дори и да попаднете на дреха, която ви харесва толкова много, но не ви стои добре, се откажете от нея.  Носете дрехи които ви пасват, защото ако ви е тесна, ще подчертае места, които искате да скриете. Широките дрехи ще ви направят да изглеждате още по-големи, за това търсете такива, които ви пасват перфектно.

image
3 Кажете не на смели щампи или предизвикателни модели, защото така ще привлечете вниманието върху готната част на тялото ви. Също така се откажете от контрастни цветове, тъй като те ще направят обемистите зони по очевидни. Носете по-плътни или тъмни цветове, които ще ви помогнат за създаването на по-динамична представа.

4 Опитайте да носите тениски или пуловери с В-образно деколте, тъй като те ще направят илюзия за по издължен врат. Ще насочини вниманието върху областа на гърдите, което ще отклони вниманието от шията и особено ако имате двойна брадичка. Също така, ако носите ризи с остри яки и пълни ръкави, ще ви направи много по слаби.

5 Носете ниско етажни панталони, които покриват бедрата ви, вместо да носите дънки, които ще излезнат на кръста ви. Също така се уверете, че колана е сложен на средната ви зона, така че корема ви да не изкача от панталона. Носете панталони, които имат по-дълъг подгъв и нямат гънки.





Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nadnoremnoteglo
Категория: Други
Прочетен: 53379
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930